Denne kyllingggryta har jeg laget mange ganger - alltid med like stor suksess. At gryten i tillegg smaker vel så godt "dagen derpå", er en super bonus som de aller fleste takker ja til...
KYLLINGGRYTE:
(stor porsjon, til ca 8 personer)
Ingredienser:
1 kyllingfilet per pers, skjæres i biter
4 paprika i forskjellige farger
2-3 rødløk, skjæres i båter
1 stor pose champignong
1 1/2 squash
2-3 chili
1 1/2 gl mango chutney (helst med chili)
4-5 fedd hvitløk
1 boks rømme
1 boks seterrømme (jeg byttet ut med vanlig rømme)
1 boks creme fraiche
evt litt melk
2-3 ss grov sennep
salt og pepper
Fremgangsmåte:
Stek kyllingen. Fres løk, chilli og hvitløk i olje.
Fres grovhakkede grønnsaker i en wook/stor gryte.
Ha alt i en gryte sammen med rømme/creme fraiche, mango chutney, sennep og litt melk. Smak til med salt og pepper og la gryten surre i ca 15. minutter.
Server med ris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar