Mange har egg og bacon på frokostmenyen i helgene. Her følger en litt annen vri hvor det er laget i muffinsform sammen med ost og persille.
Til 3 egg- og baconmuffins trenger du:
- 3 egg
- 3 skiver bacon
- ca 50 gr revet ost
- 2 ss hakket persille
- pepper
- ev chilli, om du ønsker litt "trøkk"
- en smurt muffinsform
Stekes midt i ovnen ved 200 grader, i ca 20 minutter.
Del baconskiven i to og legg i godt smurt muffinsform, på kryss i formen.
Visp egg og tilsett ost, persille og krydder.
Visp egg og tilsett ost, persille og krydder.
Fordel eggerøren i formene og brett baconskivene lett over røren.
Stekes midt i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter.
Disse muffinsene duger også til annet en frokost
- serverer du de med salat og brød til, har du en enkel og god middag.
- serverer du de med salat og brød til, har du en enkel og god middag.
Jeg er ganske sikker på at disse gode egg- og baconmuffinsene lett kan bli en favoritt til helgefrokosten - mmmmm, smaker godt !!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar