fredag 12. august 2016

Egg- og baconmuffins



Mange har egg og bacon på frokostmenyen i helgene. Her følger en litt annen vri hvor det er laget i muffinsform sammen med ost og persille. 


Til 3 egg- og baconmuffins trenger du:

- 3 egg
- 3 skiver bacon
- ca 50 gr revet ost
- 2 ss hakket persille
- pepper
- ev chilli, om du ønsker litt "trøkk"
- en smurt muffinsform

Stekes midt i ovnen ved 200 grader, i ca 20 minutter.

  Del baconskiven i to og legg i godt smurt muffinsform, på kryss i formen.
Visp egg og tilsett ost, persille og krydder.

Fordel eggerøren i formene og brett baconskivene lett over røren.
Stekes midt i ovnen ved 200 grader i ca 20  minutter.

Disse muffinsene duger også til annet en frokost
- serverer du de med salat og brød til, har du en enkel og god middag.

 Jeg er ganske sikker på at disse gode egg- og baconmuffinsene lett kan bli en favoritt til helgefrokosten - mmmmm, smaker godt !!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar