Har du «hang» for det søte, vil jeg tro at denne superenkle sjokoladeterten faller i smak. Kaken lager du enkelt i løpet av 10 minutter og den smaker rett og slett himmelsk.
2 pk Oreokjeks
100 g Smør 1 boks fløte
250 g mørk sjokolade
Maldonsalt
Bær og strøssel med melis til pynt
Start med å skille oreokjeksen og kjeksfyllet.
Smelt smøret og vend det inn i kjekssmulene. Fordel blandingen i en terteform og bruk fingrene til å trykke blandingen god ut i formen (jeg brukte en form som måler ca 33 x 11 cm).
Varm opp fløte til kokepunktet.
Hell sjokoladekremen over sjokoladetertebunnen og sett den i kjøleskapet en times tid.
Strø litt maldonsalt over sjokoladekremen og pynt med friske bær og et strøssel med melis.
Nyt sammen med en god kopp kaffe ♥
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar