En travel hverdag behøver ikke å bety at middagen skal være kjedelig og at det skal gå
på bekostning av de gode smakene.
på bekostning av de gode smakene.
Prøv denne kokos- og currypannen
– den er både rask og enkel å lage, og så smaker den godt i tillegg.
Du trenger (4 porsjoner):
800 g torskefilet
1 ts salt
1⁄2 purre
1⁄2 grønn paprika
1 gulrot
2 ss olje
4 dl kokosmelk
2,5 ss rød karripasta
saft og skall av 1⁄2 lime
1⁄2 finhakket rød chili
(eller mer om du ønsker en sterkere rett – smak til)
6 ss finhakket frisk koriander
Slik gjør du:
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skjær torsk i serveringsstykker. Krydre med salt.
Skjær purre i skiver og paprika og gulrot i biter/staver.
Ha olje i en varm stor gryte. Fres purre, paprika, gulerot og halvparten av chilien til det er blankt. Tilsett karripasta og fres videre i 1-2 minutter. Rør godt så det ikke svir seg.
Tilsett kokosmelk og halvparten av korianderen og kok opp. Senk varmen og la gryten småkoke i 10 minutter.
Ha fiskestykkene i gryten og tilsett samtidig skall og saft av lime. La fisken trekke under lokk til den er ferdig, ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Dryss over chili og hakket koriander og server med ris og nanbrød.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar